Tänk på att alla löshår kommer från andra männsiskor från början, så ingen kan garantera 100% kvalitet eller livslängd.....beroende på ålder och livskvalitet.

Obs!! det ultrablonda håret är mycket hårt nedblekt och håller inte samma kvalitet som det mörka, vi rekomenderar där för alla blonda att köpa med eget hår om ni önska ultrablond, så sätter vi dit detta för 8kr slingan. 

 

Skötselråd  

 

REGEL n1...

BORSTA håret ända in i hårbotten!!!  Varsamt... så inte ditt eget hår trasslar sig i hårbotten eller känn efter med fingrarna o dra isär slingor som kanske tvinnat sig lite efter tvätt.

Borsta endast med Spec-borste som du kan köpa av oss.. BORSTA VARSAMT.

REGEL n2...

Låt håret vara så rent som möjligt,,, endast schampo / Balsam/ Inpackning..... Skölj ur ordentligt.  Det är svårt att garantera vilket schampo som passar just DITT NYA HÅR eftersom ingen vet VEM som hade det från början.

Använd  INTE LeaveIN balsam..... detta gör håret kladdigt och tovigt!

Platta gärna på topparna om det känns "trött" / "frissigt" 

 

Asiatiskt hår är HÅRT NERBLEKT / färgat .. spec det superblonda och sedan behandlat för att bli blankt o fint efteråt, innan det kommer till salongen..... Ju mer man tvättar det o stylar det, ju fortare slits det.


REGEL n3...

SOV EJ MED BLÖTT HÅR !!!! för då mjuknar fästena.

Använd gärna SERUM i topparna

 

 

 

 

Frågor - Svar.....

 

Kan jag borsta, föna och tvätta löshåret ?

Absolut! Detta är ditt nya hår. Tvätta, föna det och ha kul. Dock ska man minnas att ett långt hår alltid mår bäst av att självtorka t ex. Du skall dock ej använda produkter som innehåller för mycket alkohol då de löser upp vaxet om du gjort förlängning.  

 

Hur tvättar jag mitt löshår?

Tvätta håret i en och samma riktning från topparna till hårbotten... alltså stående. Undvik att tvätta håret upp och ned i duschen. Använd shampoo och balsam för torrt hår som innehåller mycket fukt och särskilt efter bad i salt och klorvatten. Tvätta håret direkt efter simming. När du borstar håret, börja från topparna och arbeta dig inåt. Håll emot för att förhindra onödig glidning och trassel. Allt löshår kan tvättas i både shampo o balsam, ända in i hårbotten. 

 

  

Vad händer om jag råkat platta på mina keratinfästen?

Om du råkar platta eller locka mitt på fästena så smälter de upp eller smetas ut och håret kommer att lossna. Har detta skett, kontakta salongen för att få hjälp att sätta om de slingor som lossnat. Vi ansvarar INTE för slingor som blivit uppsmälta med värmetång. Det är kundens ansvar att inte platta på fästena.

  

 

 

Kan man ta bort slingorna själv eller gör salongen det? 

VIKTIGT !!!!!

Man bör INTE utföra borttagning på egen hand, då det kan skada egna håret. Men om man absolut måste göra detta så finns det vätska att köpa "extension REMOVER" i nödfall. Vissa påstår att man kan använda nagelremover !! VARNING!!! detta ska absolut inte användas i hårbotten, då det kan ge kraftiga allergiska reaktioner. Kom tillbaka till salongen så tar vi bort slingorna. Snabbt och enkelt utan minsta slitage.

Priset för detta är 10kr per slinga.

 

 Jag/ Nailfashion Örebro är utbildad hairextensionstylist och har utfört över 5000 st hårförlängningar på de senaste 12 åren. Hos oss kan du känna dig trygg.